Dündar: ‘Yaptığımız işlerde iddialıyız’

Her yıl yapılan müdürlüklerin bir yıllık çalışmalarının değerlendirildiği Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Dündar: ‘Yaptığımız işlerde iddialıyız’

İdari personelin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 24 müdürlüğün 2016 yılında ortaya koydukları hedefler ile bu hedeflerin gerçekleşme oranları masaya yatırıldı.

Birim müdürleri, 2016 yılında yapılan çalışmaları, hangi hedeflere ulaştıklarını, ulaşamadıkları hedeflerin de sebeplerini Başkan Dündar’a slayt eşliğinde anlattı. Toplantıda 2017 yılında, bir önceki yıla göre daha da verimli çalışmalara imza atmak için izlenmesi gereken yol haritası üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Yaklaşık 6 saat süren toplantıda yönetim sistemlerine ait politikaların gözden geçirilmesi, düzeltici ve önleyici faaliyetler, eğitimler, personel ve teçhizat durumunun tespiti, alınan tedbirler, iç ve dış şikayetlerin değerlendirilmesi, iyileştirme teklifleri, yasa ve mevzuat değişiklikleri ile kurumu etkileyen mali, sosyal ve çevre şartları gibi farklı bir çok konu başlığı hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Osmangazi Belediyesi olarak birçok alanda çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Kendi imkanlarımız ölçüsünde bütçemizi aşmadan vatandaşımıza faydalı olacak hizmetler üretiyoruz. Vatandaşımızla birlikte bir yönetim anlayışı yürütüyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak her zaman iddialıyız. En güzel hizmetleri yapmak için çalışıyoruz. Her zaman kurumsal kimliği ön plana çıkartıyoruz. 2017 yılında ciddi yatırımları hizmete açacağız. Bu yatırımlar bizim bütçeyi en uygun şekilde kullandığımızın göstergesi” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X