Dündar’a doğum günü sürprizi

Süleyman Çelebi İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden Osmangazi Başkanı Mustafa Dündar’a öğrenciler doğum günü sürprizi yaparak büyük mutluluk yaşattı.

Dündar’a doğum günü sürprizi

İlçe genelindeki 250 okulun bugüne kadar 246’sına çeşitli hizmetler götüren Osmangazi Belediyesi, Süleyman Çelebi İmam Hatip Ortaokulu’nun kütüphane talebine kayıtsız kalmayarak okula kütüphane kazandırdı. Öğrencilerin daha modern şartlarda öğrenim görmelerini sağlamak adına eğitim alanındaki hizmet ve yatırımlara büyük önem veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, okulu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Okulu gezen ve yapmış oldukları kütüphaneyi inceleyen Başkan Dündar, öğrencilerin yaptığı doğum günü sürprizi karşısında ise duygulu anlar yaşadı. 

Ziyaret ettiği 5-C sınıfındaki öğrencilerin verdiği pasta ve çiçek ile 52’inci yaş gününü kutlayan Başkan Dündar, hayatının en güzel ve anlamlı doğum günü kutlamalarından birini yaşadığını ifade etti. 

Öğrencilerim yaptığı doğum günü sürprizleri karşısında büyük mutluluk yaşadığını ifade eden ve öğrencilerin hepsine tek tek teşekkür eden Başkan Dündar, kalem hediye ettiği öğrencileri Nisan ayında yapılacak olan Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri’ne davet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X