Dündar’a İskeçe’den ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendisini ziyarete gelen Yunanistan’ın İskeçe şehrinin tek Türk belediye başkanı Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza’yı makamında ağırladı. 

Dündar’a İskeçe’den ziyaret

Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza’yı ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dündar, Kabza’nın Yunanistan’da yaşayan Türk vatandaşları en güzel şekilde temsil ettiğini söyledi. 

Dündar, “Sadece soydaş belediyeler ile değil Balkanlar’daki tüm belediyelerle diyalog içerisindeyiz. Bizlerin bu yaklaşımı ülkeler arasındaki ilişkilere ciddi katkılar sağlıyor. Osmangazi Belediyesi olarak ecdat yadigarı topraklardaki belediyelerle karşılıklı görüşmelere önem veriyoruz. Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza da, bugün bizi ziyaret etti. Bu ziyaretler sayesinde iki belediye arasında tecrübe paylaşımı yapıyoruz. Karşılıklı olarak deneyimlerimizi ve bilgi birikimimizi aktarırken, fikir alışverişlerinde bulunuyoruz” dedi. 

Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza da yaptığı konuşmada, “Hem iki ülke hem de biz yerel yönetimler adına bu ziyaretler büyük önem taşıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bir Batı Trakya göçmeni olarak bizim hemşehrimizdir. Çok büyük ve önemli işlere imza atıyor. Biz de kendisinin tecrübelerinden istifade etmek istiyoruz. Bilgi ve teknik konularda kendisinden bilgiler alıyoruz. Bizi en güzel şekilde ağırladığı için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X