Dündar’a ‘iyilik’ ödülü

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye Diyanet Vakfı’nın kuruluşunun 40. yılı nedeniyle bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Uluslararası İyilik Ödülleri” kapsamında, ilçedeki ibadethane ve din eğitimi hizmetlerine verdiği destek nedeniyle “Teşekkür Be

Dündar’a ‘iyilik’ ödülü

Başkan Dündar’ı makamında ziyaret ederek, Dündar’a ‘Teşekkür Beratı’ ve iyilik konusunu içeren ayet ve hadisten oluşan tabloları takdim eden Osmangazi İlçe Müftüsü Cahit Çetin, Başkan Dündar’ın, Türkiye genelinde 500 iyilik hikayesi arasından seçilerek bu beratın kendisine verildiğini söyledi. 

Kendisini böylesine anlamlı bir ödüle layık gördükleri için, Başta Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez olmak üzere, tüm diyanet işleri camiasına teşekkür eden  Dündar, “Türkiye Diyanet Vakfımızın bu değerli çabalarına bir nebze olsun katkıda bulunabilmiş olmaktan dolayı, son derece mutlu olduk. Allah ömür ve imkan verdiği sürece, bu çalışmalarımızı devam ettirme arzusu içindeyiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X