Dündar’a kardeş belediyelerden ziyaret 

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyelerinden Yunanistan’ın Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve Rodop eski Milletvekili Ahmet Hacı Osman, Başkan Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. 

Dündar’a kardeş belediyelerden ziyaret 

Kardeş belediyelerin başkanlarına, Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projeleri hakkında bilgi veren Dündar, Panorama Bursa 1326, Kaliteli Yaşam Merkezi ve Türkiye’nin en büyük atletizm salonu projelerinin maketlerini tanıttı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dündar, köklerin çok sıkı bağlı olduğu o topraklardan kopmanın mümkün olmadığını belirtti. 

Dostluk köprülerinin kurulması adına kardeş şehir projelerinin çok önemli olduğunun altını çizen Dündar, “Kardeş belediyelerimizle karşılıklı iş birliğini güçlendirmek adına, daha çok sosyal ve kültürel ağırlıklı projeler geliştiriyoruz. Bu etkinlikler var olan bağları güçlendirirken, ülkeler arası üst düzey ilişkilerin gelişmesine de katkı sağlıyor” diye konuştu.

Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı ve Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet de kendilerine her zaman destek veren Başkan Dündar’a gösterdiği sıcak ve samimi ev sahipliği için teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X