Dündar’a simitli ziyaret

Bursa Simitçiler ve Unlu Mamül İmalatçıları Odası Başkanı Erdal Pınar ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Dündar’a simitli ziyaret

Bir sepet simit ile kendisini ziyaret eden Erdal Pınar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Dündar, görevlerinde başarılar diledi.

Hamur işini herkesin yapamayacağını ifade eden Dündar, “Hijyen en önemli konu. Sizlerin hijyen kurallarına uyarak üretim yaptığınızı biliyoruz. Lezzeti, kokusu ve rengi ile Bursa simidi kendini hemen belli ediyor. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi. 

Bursa Simitçiler ve Unlu Mamül İmalatçıları Odası Başkanı Erdal Pınar da, “Osmangazi Belediyesi her zaman yanımızda oldu. Bursa Simitçiler ve Unlu Mamül İmalatçıları Odası olarak sorumluluğumuz daha da arttı. Kayıt dışı üretimin önüne geçmek için ciddi bir çalışma yürütüyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X