Dündar’a teşekkür

Tarihi ve kültürel mirasın ayağa kaldırılması yönünde geliştirdiği projelerle, son dönemde önemli başarılara imza atan Osmangazi Belediyesi’nin bu çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir görüyor.

Dündar’a teşekkür

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde yürüttüğü restorasyon ve yenileme çalışmalarıyla, Bursa’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girmesinde de çok önemli yere sahip olan Osmangazi Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Hisar Kaleiçi Turizm Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Dündar’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.  

Bölgenin, Bursa’nın kültür ve inanç turizmi açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Ahmet Aydın, “Osmangazi Belediyesi ve Başkanımız Mustafa Dündar’ın, Hisar ve Kaleiçi bölgesinde yapmış olduğu hizmetler, vermiş olduğu emek bizim için çok önemli. Bölgenin hak ettiği değere kavuşması için yürütülen sokak sağlıklaştırma, cephe giydirme ve zemin yenileme çalışmaları ile Hisar Arkeopark projesi gibi yatırımlar, tarihi dokuyu ortaya çıkaran son derece başarılı çalışmalar” diye konuştu.

GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ

Kendilerine duyulan güven ve desteğin yanı sıra, bölge insanının bu konuyu sahiplenmiş olmasının son derece memnuniyet verici olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar  da,  “Önemli olan kafalarda bu bölgeyle ilgili düşünceyi değiştirmek, olabilirliğini ortaya koymak. Sizlerin bu konudaki çalışmalarımızı sahiplenip desteklemeniz bizler açısından son derece sevindirici. Bu bizlere çalışma şevki veriyor” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X