Dündar’a teşekkür

Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi öğrencileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek okullarına verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.

Dündar’a teşekkür

Osmangazi Belediyesi, eğitim alanında yaptığı dev yatırımlar ve örnek çalışmalar ile öğrencilerin takdirini topluyor. Osmangazi Belediyesi’nin çeşitli yatırımlarda bulunduğu 224 okuldan biri olan Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Vedat Demir ile birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Başkan Dündar’a Osmangazi Belediyesi tarafından okullarına yaptırılan çevre düzenleme ve cephe yenileme çalışmaları için teşekkür eden öğrenciler, yürütülen çalışmalar ile okullarının daha modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi. 

ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEĞİMİZ

Ördekli Kültür Kültür Merkezi’nde ağırladığı Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Demir ve öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak eğitim alanında yapılan yatırımlara büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri adına ilçedeki okullarımıza çeşitli hizmetlerde bulunuyoruz. Milli Eğitim tarihinin tek çatı altında inşa edilmiş olan en büyük okulu Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi’ni Bursa’ya kazandırmak için gün sayıyoruz. Yine Mehmet Akif Mahallesi’nde inşa ettiğimiz Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu’nda da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her iki okulumuz da önümüzdeki eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize hizmet verecek. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz” dedi.

Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi Okul Müdürü Vedat Demir ve öğrenciler de Başkan Dündar’a hem okullarına verdiği desteklerden hem de eğitim alanındaki duyarlı çalışmalarından Dolayı Başkan Dündar’a teşekkür Ederek çiçek takdim ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X