Dündar’dan Bursa Barosu’na ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Barosu Başkanlığına seçilen Gürkan Altun’u makamında ziyaret etti. Kendisi de avukat olan Başkan Dündar, meslektaşı Altun’u tebrik ederek her konuda birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Dündar’dan Bursa Barosu’na ziyaret

Bursa Baro Başkanı Gürkan Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşerek baronun çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Başkan Dündar, kısa bir süre önce yapılan seçimde göreve gelen Baro Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyelerini kutladı ve yeni görevlerinde başarılar diledi.

Bursa Barosu’na kayıtlı bir avukat olarak uzun yıllar görev yaptığını hatırlatan Başkan Dündar, “Başarılı bir şekilde görevinizi sürdürmenizi dilerim. Sizin başarınız tüm avukat camiasının başarısı demek. Hem belediye başkanı, hem de bir meslektaşınız olarak ben de sizlere gerekli desteği sağlamaya hazırım.  Gelecek dönem çalışmalarınız da başarılar dilerim” dedi.

Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun da, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aynı zamanda meslektaşımız olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ziyareti, bizleri sevindirdi. Kendisinin hem avukat hem de belediye başkanı olarak tecrübelerine başvuracağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X