Dündar’dan, CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Recep Çohan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dündar’dan, CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Yeni İlçe Başkanı Recep Çohan’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Recep Çohan ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Dündar, “Osmangazi Belediye Meclisi’nde AK Parti, CHP ve MHP olarak hep birlikte kentin menfaatleri doğrultusunda görev yapıyoruz. Farklı partilerden olsak da Bursa ve Osmangazi’yi güzelleştirmek, vatandaşlarımızın daha mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak adına çalışıyoruz” dedi.

“BİRLİKTE HAREKET EDERSEK BU ŞEHİR DAHA GÜZEL HALE GELİR”

Başkan Dündar, her zaman vatandaşlara daha iyi hizmet sunmanın arayışında olduklarını ve bu arayışın kendilerini doğru yolda ilerlettiğini ifade ederek, “Biz bütün projelerde özellikle de komisyon çalışmalarında özgür düşüncenin hakim olmasını ve tüm düşüncelerin açık bir şekilde ifade edilmesini istiyoruz. Farklı düşüncelerin paylaşılması etkileşimi ortaya çıkartıyor. Farklı parti veya farklı düşünce diye ayırt etmeden her düşünceye ve her kişiye eşit derece de yaklaşım gösteriyoruz. Birlikte hareket ettiğimizde bu şehir daha güzel hale gelir. Bizler de daha başarılı oluruz” diye konuştu.

CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın farklı parti ve görüş olarak vereceği katkının kendileri için önemli olduğunu kaydeden Başkan Dündar, “Sizlerin desteğiniz ve önerileriniz, üretilen projelerin daha sağlam zeminlere oturtulması adına bizlere katkı sağlayacaktır. Doğru bir iş yapıldığında kazanan hepimiz oluruz. Bu doğrultuda önerilerinizi ve düşüncelerinizi bizlere her zaman ulaştırabilirsiniz. Kapımız herkese açık. Başta CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Recep Çohan’a, yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Recep Çohan ise yaptığı konuşmasında, “Bu kenti güzelleştirmek adına birlikte mesai yapıyoruz. Bundan önce yaptığımız gibi bundan sonra da kentin yararına olan projelere katkı koymak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siyasetçiler toplum yararına hizmet etmek için mücadele ederler. Bizlerde aynı görüş ve düşünce ile Osmangazi’de yaşayan vatandaşlarımızın yararına hizmet etmek için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Kentin menfaatleri doğrultusunda gereken katkıyı koymaya hazırız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X