Dündar’dan çocuklara bayram hediyesi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık hediyelerini dağıttı.

Dündar’dan çocuklara bayram hediyesi

Soğanlı Kültür Merkezi’nde çocuklara bayramlıklarını bizzat dağıtan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bayramlık hediyelerinin dağıtımı öncesinde konuşma yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşların ve çocuklarının bayramlarını kutladı. Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak 136 mahalleye de ulaştıklarını ifade ederek, Soğanlı Kültür Merkezi’nde de sevgi mağazasından kıyafet dağıtımına, aş evinden çorba dağıtımına kadar çeşitli çalışmalarının olduğunu söyledi.

 

Başkan Dündar’ın hediye dağıtımının yanı sıra Osmangazi Belediyesi bünyesinde çalışan ‘Belediyem Benimle’ ekibi de ilçenin çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine giderek çocuklarının bayramlıklarını teslim etti. Çocukların bayrama mutlu girmelerinin önemine vurgu yapan Başkan Dündar, ‘Belediyem Benimle’ ekibiyle ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadıklarının da altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X