Dündar’dan esnafa jest

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her fırsatta mahalleleri ve çarşıyı ziyaret ederek, halkla iç içe oluyor.

Dündar’dan esnafa jest

Her hafta düzenli olarak mahalle ve esnaf ziyaretleri yaparak yaşanan sıkıntıları ve talepleri birinci ağızdan dinleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz hafta tarihi çarşı ve hanlar bölgesinde yaptığı gezi sırasında Bursa’nın en eski pastanesi olan Ulus Pastanesi’ni de ziyaret etti. 1928 yılında kurulan ve Bursa’da ilk kestane şekeri üretimi yapan Ulus Pastanesi’nin üçüncü kuşak işletmecisi olan Akile Öztat ile uzun bir sohbet gerçekleştiren Dündar, ziyaret sonunda Öztat ile birde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sıcak ve samimi sohbet sonrası çekilen fotoğrafı çerçevelettiren Başkan Dündar, önceki gün pastaneye sürpriz bir ziyarette bulunarak, fotoğrafı Akile Öztat’a hediye etti. Başkan Dündar’ın yaptığı bu jest karşısında büyük bir mutluluk yaşayan Öztat, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, sık sık çarşı bölgesini gezerek esnafın sıkıntı ve taleplerine kulak veriyor. Başkanımızın esnaf ile yakından ilgileniyor olması ve her zaman esnafın yanında yer alması bizlere büyük mutluluk veriyor. Birlikte Çekindiğimiz fotoğrafı kendisinin getirerek hediye etmesi de Başkan Dündar’ın ne kadar kibar ve centilmen bir kişi olduğunu ortaya koyuyor. Hem fotoğrafı hediye ettiği için hem de yapmış olduğu ziyaret ve çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X