Dündar’dan hasta yatağı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, doğumunun hemen ardından geçirdiği havale sonucunda beyninde hasar oluşan ve belden aşağısı tutmadığı için yatağa mahkum olan zihinsel ve bedensel engelli Selçuk Yavuz’a, hasta yatağı hediye etti.

Dündar’dan hasta yatağı

Soğanlı Mahallesi’nde 26 yaşındaki Selçuk Yavuz’u ziyaret eden Başkan Dündar, “Selçuk kardeşimiz, rahatsızlığından dolayı hasta yatağına ihtiyaç duyuyordu. Osmangazi Belediyesi olarak yürüttüğümüz sosyal sorumluluk çalışmalarımız kapsamında Selçuk’a yardım eli uzatarak hasta yatağı hediye ettik” dedi. 

Selçuk Yavuz’un bakımını üstlenen dayısı İsmail Kapan da, “Selçuk’un yatmaktan dolayı vücudunda yaralar oluşuyordu. Ayrıca yemek yedirirken de zorlanıyorduk. Başkanımızın hediye ettiği hasta yatağı sayesinde rahat bir şekilde yemeğini yedirebileceğiz. Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X