Dündar’dan hayata bağlayan hediye

‘Belediyem Benimle’ projesi ile ilçede çalmadık kapı bırakmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerini güldürmeyi sürdürüyor. Dündar, kemik erimesi nedeniyle yürüyemeyen 71 yaşındaki Süleyman Gökalp isimli vatand

Dündar’dan hayata bağlayan hediye

Hamzabey Mahallesinde oturan 3 çocuk babası Süleyman Gökalp ve eşi Firdevs Gökalp’i evlerinde ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, “Belediyem Benimle ekibindeki arkadaşlarımızın evinde ziyaret ettiği Süleyman amcamız, kemik erimesi nedeniyle yürüyemediğini ve akülü araca ihtiyacı olduğunu bize iletti. Bizler de, hem kendisini görmek, hem de akülü aracını  teslim etmek için ziyarette bulunduk. İnşallah bundan sonra evine kapanıp kalmaktan kurtulacak, komşularıyla, sevdikleriyle daha rahat görüşebilecek. Onun yüzünün güldüğünü görmek, bizlerin en büyük kazancı” diye konuştu.

Kendisini evinde ziyaret ederek akülü araç hediye eden Başkan Dündar’a çok teşekkür eden Süleyman Gökalp, artık sokağa çıkıp komşularıyla, akrabalarıyla rahat rahat görüşebilecek olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Gökalp, “Başkanımız Mustafa Dündar, ihtiyacım olan akülü aracı temin etmekle kalmayıp, evimize kadar gelerek bizleri onurlandırdı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır” diyerek teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X