Dündar’dan meclis üyelerine iftar

Osmangazi Belediye Meclis üyeleri, Haziran ayı aylık olağan Meclis Toplantısı’nın ardından Başkanı Mustafa Dündar’ın Sümbüllü Bahçe Konağı’nda verdiği iftar yemeğinde buluştu.

Dündar’dan meclis üyelerine iftar

İftar yemeğine aileleri ile katılan meclis üyelerinin masalarını tek tek ziyaret ederek, ev sahibi olarak hoş geldiniz diyen Başkan Dündar, “Her ne kadar sürekli görüşüp, Osmangazi için birlikte mesai tüketsek te, böyle özel günlerde bir araya gelmenin tadı bir başka. Bu gün, ilçemiz için hayırlı kararların alındığı meclis toplantımızın ardından, ailelerimizle birlikte Sümbüllü Bahçe Konağında buluştuk. Her zaman söylüyorum, Osmangazi büyük bir aile. Bu akşam da, eş ve çocuklarımızın da aramızda olduğu iftar yemeğinde bir araya geldik. İktidarıyla, muhalefetiyle, bu ilçe insanı için çalışıp hizmet veren arkadaşlarımıza, katıldıkları için teşekkür ediyorum. Bu gün Osmangazi Belediyesi başarılı işlere imza atıyorsa, bunda birlik ve beraberlik içinde hareket etmemizin çok büyük bir katkısı var. İftar yemeğinde bir araya gelerek güzel bir dayanışma örneği sergilemiş olduk. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X