Dündar’dan miniklere bilgisayar sürprizi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bilgisayarları bozulan ve yenisini almak için para biriktiren Reşit Paşa İlkokulu öğrencilerine sürpriz yaparak bilgisayar hediye etti. Yeni bilgisayarlarına kavuşan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Dündar’dan miniklere bilgisayar sürprizi

Reşit Paşa İlkokulu 3-D sınıfı öğrencilerinin bilgisayarı birkaç ay önce bozuldu. Bilgisayarları bozulunca derslerinde bilgisayar desteğinden yoksun kalan ve ders işlemekte güçlük çeken öğrenciler ve velileri sınıfa yeni bir bilgisayar alabilmek için harçlıklarından para biriktirmeye başladı. Öğrencilerin bu durumundan haberdar olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendilerine sürpriz yaptı.

Reşit Paşa İlkokulu’na giderek öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Dündar, miniklere diz üstü bilgisayar hediye etti. Başkan Dündar’ı karşılarında gören öğrenciler büyük şaşkınlık yaşarken, yeni bir bilgisayara kavuştukları için de büyük mutluluk yaşadı. Öğrencilerine bilgisayarlarını teslim eden Başkan Dündar, yıllar sonra tekrardan ilkokul sıralarına oturarak öğrencilere bilgisayarı kurmalarına yardım etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Öğrencilerimiz geleceğimizin teminatı. Onların en iyi şartlarda eğitim görmeleri bizim için çok önemli. Derslerini daha iyi çalışmaları için öğrencilerimize yeni bir bilgisayar hediye ediyoruz. İnşallah hepsi derslerinde çok başarılı olur ve ileride önemli mevkilere sahip olurlar” diye konuştu.

Reşit Paşa İlkokulu 3-D Sınıfı öğretmeni İlknur Böberek de, Başkan Dündar’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X