Dündar’dan Panayır Mahallesi’ne ziyaret

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın son durağı Panayır Mahallesi oldu.

Dündar’dan Panayır Mahallesi’ne ziyaret

Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ile mahalleyi gezerek vatandaşların sıkıntılarına ve taleplerine kulak veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bugüne kadar Panayır Mahallesi’ne birçok hizmet yaptıklarını ve talepler doğrultusunda hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti. 

Başkan Dündar, ziyarette ayrıca mahalle sakinlerinin Osmangazi Belediyesi ve hizmetleri ile ilgili merak etikleri konuları da yanıtlayarak, mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Başkan Dündar, “Mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, arzularını, taleplerini yerinde tespit edip, yerinde aldığımız talepleri de çözme noktasında kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan bize gelen taleplerin notlarını alıyoruz ve talimatlarımızı veriyoruz. Osmangazi’de merkezden en uç noktaya kadar sorumluluk alanımızdaki 136 mahallemizin tamamına hizmet götürüyoruz. Panayır Mahallesi’ne de bugüne kadar ulaşımdan, spora kadar her alanda yatırım yaptık. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dikkate alarak hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X