Dündar’dan sürpriz ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tatilini Bursa’da geçiren Kuveyt Evkâf Bakan Vekili Dr. Adil El Fellah’a, sürpriz bir hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi.

Dündar’dan sürpriz ziyaret

Bakan Yardımcısı tarafından son derece sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Dündar, konuk bakan yardımcısını Osmangazi sınırları içinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez’le birlikte ziyaret ettiği El Fellah tarafından evinin girişinde karşılanan Başkan Dündar, konuk bakan yardımcısına Osmangazi Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar ve Osmangazi ilçesinin tarihçesi hakkında bilgi verdi.

Kuveyt Evkaf Bakan Yardımcısı El Fellah, Başkan Dündar’ın yapmış olduğu ziyaretten son derece mutlu olduğunu söyledi. Bursa’nın, dünyanın en güzel ve yaşanabilir kentlerinden biri olduğunu ve tatilini geçirmek için sık sık Bursa’ya geldiğini söyleyen El Fellah, “İnanın, sizler dünyada herkesin imrendiği bir medeniyet inşa ettiniz. İstanbul’la kıyaslandığında Bursa, gerçekten yaşanacak bir kent. Doğal ve kültürel mirasın yanında, manevi zenginlikleri de çok fazla olan bir şehir. Bursa’da bulunmaktan ve burada bizlere gösterilen sıcak ve yakın ilgiden son derece memnunum. Bu nazik davranışınızdan dolayı da, sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X