Dündar’dan Torun’a hayırlı olsun ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa İl Başkanlığına seçilen Cemalettin Torun’u ziyaret etti.

Dündar’dan Torun’a hayırlı olsun ziyareti

Kongrede güven tazeleyen İl Başkanı Cemalettin Torun ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Dündar, yeni yönetime başarılar diledi. 12 yıllık iktidarı döneminde Türkiye’nin çehresini değiştiren AK Parti’nin herhangi bir kademesinde görev alıp, ülkenin geleceğine katkıda bulunmak için bir nefer olmanın çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Onurlu ve güzel bir göreve seçildiniz. Dünyada, İslam ülkelerinin gözü kulağı Türkiye’nin üzerinde. Bu yüzden sorumluluğumuz çok daha fazla. Böylesine önemli bir süreçte AK Partinin herhangi bir kademesinde, ülkenin geleceğine katkı koymak için nefer olarak bulunmak çok önemli. Yeni göreviniz hepinize hayırlı olsun” diye konuştu.

Osmangazi’de bu güne kadar gerçekleştirdikleri projelerin yanı sıra devam eden çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Dündar, “Şu anda yapımı hızla devam eden Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi, Türkiye’nin tek çatı altında toplanmış en büyük eğitim kurumu oluyor. 750 öğrenciye hizmet verecek olan okulda 36 derslik, içerisinde 450 kişilik yatakhanesi, yemekhanesi, kapalı ve açık spor salonu, konferans salonu ve kafeteryaları ile Türk milletini geleceğe taşıyacak aydınlık nesillerin yetişeceği uluslararası bir eğitim kompleksi olacak. Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi yine aynı şekilde, Bursa’nın şanlı tarihini geleceğe yansıtacak çok önemli bir proje. Hisar mahallesinde çalışmaları devam eden Arkeopark projesi, Bursa’nın 2700 yıllık şanlı tarihi gün yüzüne çıkartacak çalışmalar” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X