Dünden bu yana kayıptı, bakın ne halde bulundu!

Antalya’da dün sabah evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan polis memuru 42 yaşındaki Aşkın Ünalan, parkta tabancasını başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

Dünden bu yana kayıptı, bakın ne halde bulundu!

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Havalimanı Şube Müdürlüğü Pasaport Bölümü’nde görevli 18 yıllık polis Aşkın Ünalan, dün sabah saatlerinde evden ayrıldı. Ünalan’dan bir daha haber alamayan ailesi, polis memurunun mesai arkadaşları ve yakınlarından yardım istedi.

Bugün saat 07.30 sıralarında Konyaaltı İlçesi, Siteler Mahallesi’ndeki 23 Nisan Parkı’na spor yapmak için gelen kadınlar, bir erkeğin bankta hareketsiz yattığını gördü. 

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, başından vurulmuş haldeki kişinin öldüğünü belirledi. Cesedin, dünden bu yana ailesi tarafından aranan polis Aşkın Ünalan’a ait olduğu belirlendi. Tabancasıyla intihar ettiği belirlenen Ünalan’ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

Morga gelen Ünalan’ın yakınları sinir krizi geçirdi. 1 çocuk babası polis Aşkın Ünalan’ın bir süre önce krediyle ev aldığı, borcunu ödemekte zorlandığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X