‘Dünya beşten büyüktür diyemeyenler sus pus oldu’

Başbakan Yıldırım, “Daha iki gün önce Suriye’de 100’ü aşkın insanı katlettiler. Yarısı çocuk, yüzleri gülümseyen, bu sabilere yaptıkları bir insanlık suçudur. ‘Dünya beşten büyüktür’ diyemeyenler sus pus oldu.”

‘Dünya beşten büyüktür diyemeyenler sus pus oldu’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, “Daha iki gün önceSuriye’de bir seferde 100’ü aşkın insanı katlettiler. Yarısı çocuk, gözleri açık, yüzleri gülümseyen, hiçbir şeyden haberi olmayan bu sabilere yaptıkları bir insanlık suçudur. Bir savaş suçudur. ‘Dünya beşten büyüktür’ diyemeyenler sus pus oldu.” ifadelerini kullandı.

 

“Yalan dolanla iktidar olunmaz”

 

“Atatürk’ün partisi CHP’nin hali pek parlak değil. Onlar da bu ‘Hayır’cıların arkasına takılmış nereye gittiği belli değil.” diyen Yıldırım, “Her gittiği yerde yeni bir şey uyduruyor. Bugün de bir yerde ’16 Nisan’da evet verirseniz bütün tarlalarınıza, arazilerinize Recep Tayyip Erdoğan el koyacak.’ İnanıyor musunuz? İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Bu kadar yalan, dolan olur mu? Sen bu milleti bir şeyden anlamaz mı zannediyorsun? Bırak bunları da biraz çalış. Yalan dolanla iktidar olunmaz, çalışmakla olur.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X