Dünya çapındaki bilişim firmaları Bursa’da buluştu

Dünya çapında yazı, anti virüs, anti yazıcı, network, firmaları temsilcileri Bursa’da bir araya geldi.

Dünya çapındaki bilişim firmaları Bursa’da buluştu

Bursa’da faaliyet gösteren Port Bilişimin organizasyonunda bir araya gelen dünya ünyü firmalar yazı, anti virüs, anti yazıcı, network, anlamında piyasaya yeni çıkan ürünlerini tanıttı.

Port Bilişim Genel Müdürü Emrullah Kurdaş, “Port Bilişim olarak kurumsal iş ortakları buluşmasını organize ediyoruz. Dünya çapındaki firmalarla beraber bir araya gelerek bayilerimize farklı çözümler sunuyoruz. Amacımız global anlamda değişen ürünleri firmalara nasıl sunacaklarını bunlarla ilgili nasıl ilerlenmesi gerektiği ile ilgili ürün tanıtımı yapıyoruz. Burada tanıttığımız ürünler arasında yazı, anti virüs, anti yazıcı, network ürünleri, server, var Bursa’da bulunan bir çok kobi var bizim amacımız işbirliği yaptığımız firmalara bayiler üzerinden ürünleri müşterilere sağlamayı amaçlıyoruz. Ucuz ve ekonomik ürünleri müşterilerimize çözüm anlamında sunarak kalite anlamında iş birliğini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Port teknik çatısı altında Bursa’da endüstriyel kart tasarımı ve tamiri yapıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X