Dünya Kadınlar Günü’nde Emine ninenin dünyası aydınlandı

Yıldırım Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, gözleri görmeyen Emine ninenin dünyasını aydınlattı.

Dünya Kadınlar Günü’nde Emine ninenin dünyası aydınlandı

Yıldırımlıların evlerine konuk olarak dertleriyle hüzünlenip sevinçlerini paylaşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, ziyaret ettiği 82 yaşındaki Emine ninenin ameliyat olarak yeniden görmesine vesile oldu.

Yıldırım Belediyesi ekipleri tarafından Değirmenlikızık Mahallesi’ndeki evinden alınan Emine Öztürk, Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’ne götürüldü. Yapılan muayene ve tetkiklerin ardından Op. Dr. Adnan İpçioğlu tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonla Emine nine yeniden görmeye başladı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilmek için gayret sarf ediyoruz. Üzüntülerini ve mutluluklarını paylaşmak için kapı kapı geziyoruz. Emine teyzemizin gözlerinin görmediğini üzüntüyle öğrendik. Hastanemizin de desteğiyle Emine ninenin yeniden dünyasının aydınlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Op. Dr. Adnan İpçioğlu, “Ameliyatı 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde başarıyla gerçekleştirdik. Geçmiş olsun dileklerimizin yanında aydınlık ve sağlıklı bir ömür temenni ediyoruz” diye konuştu.

Ameliyatın ardından yeniden görmeye başlayan Emine Öztürk, kendisine ışık olan belediyeye teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X