‘Dünya markası olmak için her şey hazır’

Başkan Recep Altepe, genç futbolcuları ağırladı, Bursasporlulara da mesaj gönderdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, ‘Bursaspor başkanını ve hocasını buldu. Un var, şeker var, yağ var. İş helvayı yapmaya kaldı. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz’ dedi

‘Dünya markası olmak için her şey hazır’

ERKAN SAĞLIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, U21 Ligi’nde Fenerbahçe’yi 2-0’lık skorla yenerek liderliğini sürdüren Bursaspor’un genç takımıyla kutlama yemeğinde bir araya geldi. Doburca Sosyal Tesisleri’ndeki organizasyona BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve ekibi, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da katıldı. 

Bursaspor’un başkanını, hocasını ve kadrosunu bulduğunu, başarıların devamı için her şeyin hazır olduğunu belirten Recep Altepe, ‘Un var, şeker var, yağ var. İş helvayı yapmaya kaldı. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz’ dedi.

“EN İYİ KONUMDALAR”

Sağlanan imkanlar ve gösterilen ilgiyle birlikte Bursaspor alt yapı takımlarının şu anda bütün dönemlerin en iyi konumuna ulaştığını da vurgulayan Başkan Altepe, ‘Görüyorum ki, bütün yaş grupları liderliğe oynuyor. Bursa ve Bursalılar, sizler buna layıksınız. Alınan puanlar sizi mutlu ettiği gibi hepimizi mutlu ediyor. Fenerbahçe’yi yenmek önemlidir. Siz yendiniz, tebrik ediyorum. İnşallah bunlar sürekli olur ve altyapı desteğiyle Bursaspor dünya markası haline gelir’ diye konuştu.

“ALTYAPI ÇOK ÖNEMLİ”

Yönetim olarak alt yapıyı ‘olmazsa olmaz’ gördüklerini, yeni şampiyonlukları alt yapıdan yetişen futbolcularla yaşamak istediklerini ifade eden Ali Ay da şunları söyledi: ‘Eğer kendi evlatlarımızı üst ligde oynatmazsak, maalesef gelebileceğimiz en iyi yer 4 ya da 5’inciliktir. Sizlere önem veren belediye başkanınız, başkanınız ve hocanız var. Biz size değer veriyoruz. Sizin daha çok değer vermeniz gerekiyor. İnşallah hep birlikte arzu ettiğimiz sonuçlara ulaşacağız.’ 

“BURASI BİR MADEN”

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise Bursa’daki tesis ve futbol imkanlarının birçok ilde bulunmadığını vurguladı. Bunlar iyi değerlendirildiğinde arzu edilen başarıların hiç de uzak olmadığını dile getiren Hamzaoğlu, ‘Bursaspor, biz bildik bileli iyi oyuncular yetiştiriyor. Türk futboluna önemli isimler kazandırdılar. İnşallah biz de bunun devamını getireceğiz. Bunun için buradayız. Bursaspor altyapı maçlarını yakından takip ediyoruz. Burası bir maden’ diye konuştu. 

Başkan Recep Altepe, U21 Ligi’nde Fenerbahçe’yi 2-0’lık skorla yenerek liderliğini sürdüren altyapı oyuncularını da tebrik etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X