Dünya standartlarında bir hastane olacak

İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Yenişehir’e yeni yapılacak hastanenin, tamamlandığında teknolojik anlamda dünya standartlarında bir hastane olacağını söyledi.

Dünya standartlarında bir hastane olacak

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu ve Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte inşaat çalışmaları başlatılan Yenişehir Devlet Hastanesi alanında incelemelerde bulundu. 

Yeni hastanenin 22 bin metrekare kapalı alana sahip olacağının altını çizen Dr. Akan “Hastanemiz, içerisinde 5 ameliyathane ve 20 poliklinik yer alacak şekilde yoğun bakım yataklarıyla beraber toplam 86 yatak kapasiteli olarak inşa ediliyor. Hastanemiz tamamlandığında teknolojik anlamda dünya standartlarında bir hastane olacak” şeklinde konuştu. 

‘BÖLGENİN İHTİYACI VARDI’

Yenişehir’in hızla gelişen ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Dr. Akan “İlçemiz, hızlı tren hattının gelmesi ve otomotiv test merkezinin buraya yapılacak olmasıyla öne çıkıyor. Ayrıca, havaalanın da burada yer alması nedeniyle jeopolitik konumu oldukça önem arz ediyor. Bu sebeplerden dolayı bölgenin de yeni bir hastaneye ihtiyacı vardı. En yakın zamanda hastanemizi vatandaşlarımızın hizmetine açmak istiyoruz”  dedi. 

Yenişehir’de evde bakım hizmeti alan hasta vatandaşları evinde ziyaret eden Akan, evde sağlık hizmetleri personellerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Akan, geçtiğimiz günlerde Yenişehir Devlet Hastanesi’nde bir hastanın saldırısına uğrayan Uzm. Dr. Seçil Demir’i de ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X