‘Dünya starı olma için yabancı şarkı gerek’

Yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’ 24 saatte 5 milyonun üzerinde izlenerek dünya sıralamasında 5. olan Aleyna Tilki, yabancı bir şarkıyla başarısını çok daha yukarı taşıyabileceğini iddia etti.

‘Dünya starı olma için yabancı şarkı gerek’

HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİM

Son dönemin en çok konuşulan ismi olan Aleyna Tilki, yeni klibi ‘Sen Olsan Bari’nin internette gösterdiği başarıyı değerlendirdi. Klibi saniyede ortalama 60 kez izlenerek, Rihanna, Shakira ve Selena Gomez’i geride bırakan Tilki, 

‘Hayalim dünya starı olmaktı. Bunu gerçekleştireceğim. Türkçe bir şarkıyla dünyada ilk 5’e girdim. İlk üçe girebilmem için evrensel bir dilde şarkı söylemem gerekli’ dedi. 

DURUMA GÖRE EGOLUYUM

Özellikle sosyal medyada hakkında yapılan eleştirilere kızmadığını belirten Aleyna Tilki, egolu olduğu yorumlarını ise doğrulayarak şaşırttı. Genç popçu, ‘Evet ben egolu bir insanım. Ama duruma göre egolu biriyim. Sevenlerim beni nasıl görüyorsa, bende ona bürünüyorum’ dedi. Oyunculuk teklifleri de alan Tilki, ‘Evet oyunculuk teklifi geldi. Vizyonu bana uyarsa tabii ki oynamak isterim’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X