Dünyada Destination İmagination’da yine fark yarattılar

Dünyanın en prestijli yaratıcılık yarışması olan Destination İmagination’da her yıl ülkemizi başarıyla temsil eden ve Türkiye’ye büyük gurur yaşatan Emine Örnek Okulları, bu pandemi yılını da boş geçmedi.

Dünyada Destination İmagination’da yine fark yarattılar

Bu yıl Sanal olarak gerçekleştirilen Destination İmagination yarışmasında Özel Emine Örnek İlkokulu dördüncü sınıf öğrencilerinden oluşan Six Colors takımı Dünya 4.lüğünü kazandı.

Dünyanın bir çok ülkesinden toplam 444 takımın katıldığı Virtual Global Finals’e Türkiye’den en çok katılımı sağlayan Emine Örnek Okulları’nın diğer takımları da gruplarında 9., 16.,18. Ve 19. Olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Okulumuzun Genel Sanat Yönetmeni Kamil Atliman’ın koordinatörlüğünde hazırlanan takım üyelerinin her biri kendi evlerinde kamera karşısında hazırlandı.

Ayrı ayrı pencerelerden bir bütün oluşturan takımlar ayrıca 48 saat içinde çözülmek üzere verilen üç görevi de doğru çözümlediler. Emine Örnek öğrencileri, ne kadar donanımlı olduklarını ve tüm dünyayı bekleyen çağdaş yarınlara da ne kadar hazır olduklarını gösterdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X