Dünyagöz Bursa Hastanesi Millilerin hizmetinde

Bursa Büyükşehir Badminton ve Gürsu Özübir Badminton takımlarının milli sporcuları Dünyagöz Bursa Hastanesi sponsorluğunda göz muayenelerini tamamladılar. Hastane Müdürü Ayhan Okutur’un gözetiminde ve deneyimli hekimlerin teşhisleriyle genç sporcuların göz sağlığı kontrolü başarıyla tamamlandı. 

Dünyagöz Bursa Hastanesi Millilerin hizmetinde

Türkiye Badminton Süper Ligi’nde müsabakalara katılan Bursa Büyükşehir ve Gürsu Özübir Badminton Takımları 3 Eylül Cuma günü Dünyagöz Bursa Hastanesi’nde göz muayenelerini başarıyla tamamladılar. Hastane Müdürü Ayhan Okutur tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak tasarlanan bu muayenede farklı yaşlardaki genç milli sporcular kapsamlı göz taramasından geçirildi.

Türkiye’nin gururu sporcular 

Badminton Milli Takımlar Baş Antrenörü Cengiz Özübir tarafından Dünyagöz Bursa Hastanesi’ne getirilen Badminton’cu gençler Türkiye’ye gurur verici başarılar getirmişti. Bundan sonra 2021 aralık ayında Dünya Badminton Şampiyonası’na giden tek milli sporcu olan Emir Lale de bu grubun içindeydi. 13 kişilik kafiledeki birçok sporcu önümüzdeki yıllarda ülkemizi, (2022 Akdeniz Oyunları’nda ve 2024 Olimiyatlarında Fransa’da) temsil edecekler. 

Dünyagöz Bursa Hastanesi kente katkı sağlıyor

Dünyagöz Hastaneleri daha önce Bağcılar (İstanbul) Şubesi’nde Türkiye Kick-Boks Milli Takımının göz muayenelerinin sponsoru olarak ulusal basında yer almıştı. Dünyagöz Bursa Hastanesi personelinin sıcak ve profesyonel yaklaşımlarına teşekkürlerini sunan milli sporcularımız birlikte anı fotoğrafları çektirdiler. Hastane Müdürü Ayhan Okutur bu anlamlı ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti ve hem Bursa’nın hem de Türkiye’nin milli sporcularına hizmet sunmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Göz muayenelerini OPR. Dr. Zırığ yaptı

Badminton oyununda el ve göz koordinasyonunun çok önemli olduğunu belirten Okutur sözlerini şöyle bitirdi: “Badminton oyununda sağlıklı gözler çok önemli bir faktördür. Bu nedenle sporcu dostlarımızın muayenelerini en yetkin hekimlerimizden biri olan Dünyagöz Bursa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Halil İbrahim Zırığ yaptı. Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak sporcu göz sağlığına verdiğimiz önemle her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz.”

Hastane Müdürü Ayhan Okutur

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X