Dünyagöz Optik fark yaratıyor

Dünyagöz Optik, Kükürtlü’de açılan tarihi Osmanlı evinde Bursalılara hak ettiği kaliteli hizmeti sunuyor.

Dünyagöz Optik fark yaratıyor

Bundan 20 yıl önce kapılarını açan Dünyagöz, Türkiye’ye kaliteli sağlık hizmetleri sunmaya devam ediyor. Bursa’da da bir hastanesi bulunan sağlık grubunun en önemli hizmetlerinden biri de optik merkezleri olarak ön plana çıkıyor. Beş optik merkeziyle cam ve çerçeve alanında birinci sınıf ürün-hizmete erişimi kolaylaştıran Dünyagöz Optik, Kükürtlü’deki tarihi binasında Bursalıların hak ettiği kaliteyi sunuyor. Dünyagöz Hastanesi’nin yanında zarif bir Osmanlı evinde hizmete sunulan Dünyagöz Optik, hem iç dekorasyonu hem de sunduğu birinci sınıf hizmetleriyle dikkat çekiyor.

SON TEKNOLOJİ KULLANILIYOR

Murat İmre tarafından kurulan Dünyagöz Optik, Türkiye’nin 5 farklı noktasında açtığı işyerlerinde, gözlük camı ve gözlük çerçevesi alanlarında oldukça kaliteli hizmetler sunuyor. Merkezde, hekimlerin yazdığı reçeteler doğrultusunda, beğenilen çerçeveye göre gözlükler hazırlanarak kullanıcılara teslim ediliyor. Cam numarası ve çerçeve stoklarına göre kısa sürede teslim edilen gözlükler oldukça zarif modellerle hastalara sunuluyor. 

YENİDEN RESTORE EDİLDİ

İki katlı, altı odalı zarif bir Bursa evini restore ettirerek sıcak bir atmosfer oluşturan şirket sahibi Murat İmre, tüketicilerin özel ilgi istediklerini söylüyor. Ancak İmre daha da önemlisinin diyalog kurmak olduğunun altını çiziyor. Dünyagöz Optik Bursa merkezinde bu ilgi deneyimli bir grup profesyonelce sağlanıyor. Ahşap zemin üzerine el dokuması halıların kullanıldığı bu çekici Bursa evinde çocuk hastalar için özel bir oda bulunuyor ve onlar için çok şık renkli çerçeveler öneriliyor. Ayrıca üst katta bulunan VIP odada ise incelikli ikramlarda bulunuluyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X