Dünyalar Sultanların oldu!

2018 Dünya Şampiyonası 2. Etap Avrupa Kıta Elemeleri C Grubu son maçında Karadağ’ı da set vermeden geçen A Milli Kadın Voleybol takımı 5’te 5 yaparak Dünya Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazandı.

Dünyalar Sultanların oldu!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2018 Dünya Şampiyonası 2. Etap Avrupa Kıta Elemeleri C Grubu son maçında Karadağ’ı 3-0 mağlup ederek 5’te 5 yaptı ve grubu zirvede tamamladı. Hristo Botev Spor Salonu’nda oynadığı ilk 4 maçı da kazanan Filenin Sultanları, Karadağ karşısında da zorlanmadı. Ay yıldızlılar, ilk seti 25-16 alırken, ikinci sette rakibine 25-13 üstünlük sağladı.

YİNE SET VERMEDİ

Karşılaşmanın son setinde zaman zaman file önünde aksayan A Milli Takım, yine de üstünlüğü kaptırmadı. Bu seti de 25-19 alan Filenin Sultanları, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve 5’te 5 yaptı. Bu sonuçla grubu zirvede tamamlayan ay yıldızlılar, 29 Eylül-20 Ekim 2018 tarihleri arasında Japonya’da düzenlenecek 2018 A Bayanlar Dünya Voleybol Şampiyonası Finalleri’nde mücadele etme hakkı elde etti. Şampiyonaya 24 takım katılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X