Dünyaları kaçırıp 1 puana razı oldu: 1-1

3 topu direkten dönen Furkan Soyalp ile penaltı kaçıran Bursaspor U21 Gaziantep’le yenişemedi.

Dünyaları kaçırıp 1 puana razı oldu: 1-1

FOTOĞRAF: ERKAN SAĞLIK

U 21 Ligi’nde bu sezon yeniden yapılanma sürecine giren Bursaspor dün Vakıfköy Tesisleri’nde ağırladığı son sıradaki Gaziantepspor ile 1-1 berebare kaldı. Karşılaşmanın henüz başında savunmanın büyük hatası sonucu Özhan Aygün’ün golüyle geriye düşen ancak çabuk toparlanan yeşil beyazlı takımın 3 topu direkten dönerken, 26. dakikada Furkan Soyalp’in penaltısını kaleci Adnan kurtardı. 48. Dakikada Kofi Amoaka Atta ile beraberlik sayısını bulan Bursaspor önemli fırsatları gole çeviremedi.

ÖNEMLİ KONUKLAR VARDI

81’de Ramazan Keskin kırmızı kartla atılırken, Gaziantepli Mehmet Kasım da 85’te kızarıp takımını 10 kişi bıraktı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, yeşil beyazlı takımın şampiyon kaptanı Ömer Erdoğan ve eski futbolculardan Mehmet Al’ın da izlediği mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Hasta olan Taiwo’nun oynamadığı maçta Pascal, Kofi ve Yusuf Abdullah görev yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X