Dünyanın konuştuğu boşanmada Bill Gates’ten itiraf geldi

Hatırlarsanız uzun bir süredir Melinda ve Bill Gates boşanma kararı almış ve bütün dünyanın gündeminde kendine yer bulmuştu. Dünyanın en zengin insanlarındın birisi olan Bill Gates uzun süredir konu hakkında açıklama yapmıyordu ancak katıldığı etkinlikte ilk kez bir itirafta bulundu.

Dünyanın konuştuğu boşanmada Bill Gates’ten itiraf geldi

Microsoft’un kurucusu ve aşı hakkında yaptığı açıklamalarla sürekli gündeme gelen Bill Gates, en son 27 yıllık eşinden boşanıyor olmasıyla gündem haline geldi. Sun Valley’de Allen & Co’nun milyarderler için yaz kampı etkinliğinde eşiyle boşanması hakkında da açıklamada bulunduğu söylendi. Gates’in ayrılıklarında hatanın kendisinde olduğunu kabul ettiği iddia edildi.

Söz konusu iddianın sahibi ise New York Post’ta yer alan bir açıklama. Etkinliğe katılan kişilerin yorumlarına yer verilen haberde Bill Gates’in biraz duygusal olduğunu, hatta dokunulsa ağlayacak durumda olduğu söylendi. Öte yandan ‘çok hareketli ve rahatsız’ olduğu da belirtildi.

ÇOK FAZLA İDDİA BULUNUYOR

Çiftin evliliklerini sonlandırma kararlarından çok yaklaşık 130 milyar dolarlık serveti nasıl paylaşacakları merak konusu olmuştu. İsmini vermek istemeyen bir kişi, 65 yaşındaki Bill Gates’in her şeyi berbat ettiğini, kabul ettiğini söylüyor. Melinda ve Bill Gates’in boşanma sebebinin ihanet olduğu iddia ediliyor ancak bu henüz kanıtlanmış değil.

Gates ve Ann Winblad’ın fırtınalı aşkı da uzun süre manşetlerden inmemişti. 1980’li yıllarda çıkmaya başlayan ikili 1987’de ayrılmış, aynı yıl Gates Melinda ile evlenmişti. Söylenene göre Gates eski aşkını unutamadı ve söz konusu haberlere göre, ünlü milyarder evliliği boyunca sık sık Ann ile vakit geçirdi.

Gates ve Ann ile evli olduğu dönemde bir hafta sonunu Outer Banks of North Carolina’daki sahil evinde geçirdi. Ancak ikilinin ilişkisinin bir dostluğa dönüştüğü de sıkça dile getiriliyor. Hatta Gates’in evlilik teklifi etmeden önce Ann’e danıştığı söyleniyor. TIME dergisinde 1997 yılana ait bir yazıda Gates, Melinda’ya evlilik teklifi etmek için Ann’den yardım istediğini yazıyor.

Milliyet

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X