Durak gurur verdi

İnegöl Abdülhamit Han Ortaokulu öğrencisi Merve Durak, Okullararası Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Durak gurur verdi

Okullararası Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil eden İnegöl Abdülhamit Han Ortaokulu öğrencisi Merve Durak, Türkiye 3’üncüsü oldu. Kürsüye çıkarak önemli bir başarıya imza atan sporcuyu İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ödüllendirdi. İl Birinciliği’nde kazandığı başarının ardından Türkiye Şampiyonası’nda da dereceye giren Durak, Bursa’nın gururu oldu. Başkanı Aktaş da başarılı sporcuyu makamında kabul ederken, ziyarette, Okul Müdürü Burhan Bayrak ve Beden Eğitimi Öğretmeni Merve Yalçınkaya da yer aldı. 

ÖNEMLİ BAŞARI

Merve Durak’ın elde ettiği başarının önemine dikkat çeken İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Hem kendisini hem ailesini hem de ona emek veren öğretmenini tebrik ediyorum. Türkiye çapında elde edilmiş özel ve önemli bir başarı olduğuna inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte daha büyük başarılara imza atar” dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaret sonunda Türkiye 3’üncülüğünü elde eden Merve Durak’ı altınla ödüllendirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X