‘Duran toplar bizi yaktı’

Harun Tekin, “Üzüldüğüm konu çok basit iki gol yedik. İki gol de duran toptan oldu. Böyle maçlarda duran toptan gol yerseniz şansınız azalıyor” dedi.

‘Duran toplar bizi yaktı’

Bursasaspor’un başarılı kalecisi Harun Tekin, Beşiktaş’a deplasmanda kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Tecrübeli file bekçisi, “Çok zorlu bir mücadele oldu. Ben tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Üzüldüğüm konu çok basit iki gol yedik. İki gol de duran toptan oldu. Böyle maçlarda duran toptan gol yerseniz şansınız azalıyor. Ben İstanbul’da iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyordum. Olmadı. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

“ELİMDEN GELENİ YAPARIM”

Mircea Lucescu tarafından A Milli Takım’ın Ukrayna ile deplasmanda Hırvatistan ile Eskişehir’de oynayacağı Dünya Kupası eleme maçları kadrosuna çağırılan tecrübeli kaleci Harun Tekin, “Beşiktaş’a kaybettiğimiz için üzgünüm. Milli Takıma gittiğim için ise çok mutluyum. 2 tane çok önemli karşılaşmamız var. İnşallah şans bulursam elimden geleni yapıp Bursaspor’u en iyi şekilde temsil etmek isterim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X