Durmak yok katkıya devam

Beşiktaş deplasman giderlerini üstlenen Ahmet Bozdemir’le tozluk sponsorluğu için ise 125 bin TL’ye anlaşma sağlandı.

Durmak yok katkıya devam

Bursaspor’da dün yeni bir sposorluk anlaşması imzalandı. Yeşil beyazlı takımın lig ve kupa maçlarında giyeceği tozluklarda Ek-Ar İnşaat firmasının ismi yazılacak. Özlüce Tesisleri’nde yapılan tanıtım toplantısına Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkan Fatih Korkmaz ile Ek-Ar firması sahibi Ahmet Bozdemir katıldı. Fatih Korkmaz, ‘Geçmiş dönemde kulübe hizmet eden, sonrasında katkı koymaya devam eden Ahmet Bozdemir, daha önce Timsah Arena’nın kapısına kendi firmasının ismini vermişti. Katkıları devam ediyor. Kendisine teşekkür ediyoruz’ dedi. 

BİZ AİLECEK BURSASPORLUYUZ

Daha önce Bursaspor’da yönetici olarak görev yapan Ahmet Bozdemir ise şunları söyledi: ‘Eşim Banu Bozdemir’le birlikte Bursaspor’a katkı vermeye devam edeceğiz. Timsah Arena’da kapı almıştık. Beşiktaş maçı sponsorluğu için başvurduk. Eşim Banu Bozdemir, -tozluk sponsoru olalım- dedi. Eşim benden daha iyi Bursasporlu. Biz her zaman kulübümüzün yayındayız. Başarılar dolu bir yıl geçirmek istiyoruz. Batalla, Arjantin’de bu tarz sponsorluklarda ismin tozluğun arkasına yazıldığını belirtti. Bizde Batalla’nın uyarısıyla tozlukların arkasına ismimizi yazacağız.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X