Durmak yok yola devam

Bekir Yılmaz, iyi futbol oynadıklarını ve maç kazanmaya devam etmek istediklerini söyledi.

Durmak yok yola devam
Timsah’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, kazanmayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini söyledi. Dünkü antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bekir ‘Sezonun ilk maçından beri sergilediğimiz iyi bir oyun var. Kaybettiğimiz müsabakalara baktığımızda hep şanssız şekilde kaybettik. Tepecikspor ile oynadığımız maçını da hesaba katarsak 3 maçtır kazanıyoruz. Kazanmayı alışkanlık haline getirmemiz lazım. Buna da yavaş yavaş alışmaya başladığımızı düşünüyorum.’ diye konuştu. Erciyesspor maçından 3 puan almak istediklerini belirten Bekir şunları söyledi:
 
Taraftar büyük güç
 
‘Kayseri zor bir deplasman. Onlarda çıkış arayan bir takım. Bu maçı da kazanıp seriyi devam ettirmemiz gerekiyor. Takımımızda herkes kendine yer bulabilmek için çok çalışıyor. Bende hocamız şans verince en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Hedefimiz tabiiki zirve. Bursaspor’da oynuyorsak hedefimiz her zaman zirvedir. Oynadığımız oyunla zirve adayı olduğumuzu gösterdik.Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Bunu Balıkesirspor ve Sivasspor maçında gördük. Onların en ufak bir hareketlenmesi bile bize güç katıyor. Onlar yanımızda olduğu sürece kimsenin bizim karşımızda duramayacağını düşünüyorum.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X