Durmak yok yola devam

Son 2 haftayı iyi geçiren Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor’u yenip çıkışını sürdürmek istiyor. Üzerindeki kara bulutları biraz olsun dağıtan yeşil beyazlılar, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında sürpriz yaşamama amacında. Timsah Arena’daki maç 16

Durmak yok yola devam

Üst üste oynadığı Gaziantepspor ve Osmanlıspor maçlarından 4 puan çıkararak rahat bir nefes alan Bursaspor, bugün sahasında Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak. Timsah Arena’da 16.00’da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Yaşadığı büyük sıkıntıların ardından son iki haftayı iyi geçiren ve üzerindeki kara bulutları dağıtan yeşil beyazlılar, kümede kalma mücadelesi veren rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

11 NASIL OLACAK?

Bogdan Stancu ve Boban Jovic sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede de forma giyemeyecek. Osmanlıspor maçında cezaları sebebiyle oynamayan Tomas Sivok ve Cristobal Jorquera ise görev verilmesi durumunda şans bulacaklar. Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun sahaya nasıl bir 11 çıkaracağı merak edilirken, forvette Deniz Yılmaz’ın oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ligde 15. sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor son iki haftaya Başakşehir ve Fenerbahçe mağlubiyetleriyle geçirdi.

KRALLIKTA ÜÇÜNCÜ

Timsah’ın 10 numarası, 24 haftada 7 gol, 5 asitlik bir performans gösterdi. Takımın lideri olan Arjantinli krampon, Bursaspor’a şuana kadar 12 puan kazandırdı. Sezon başında Aytemiz Alanyaspor’a gelen Vagner Love, gol krallığında 3.sırada bulunuyor. 11 kez rakip fileleri havalandıran ve 2 de asist yapan Brezilyalı golcü, kariyerinde Monaco, CSKA Moskova gibi takımlarda forma giydi. 

İÇ SAHADA UĞURLU GELİYOR

Bursaspor-Aytemiz Alanyaspor müsabakasını Denizli Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcıları Serkan Çimen, Erkan Akbulut, 4.hakem ise Erkan Özdamar olacak. Ümit Öztürk bugüne kadar Bursaspor’un 3 maçını yönetti. Bu maçlarda yeşil beyazlılar Çaykur Rize’yi 2-1, Atiker Konyaspor’u 2-0 yenerken, deplasmanda Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu.

MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE

Bursaspor’un bugün sahasında Aytemiz Alanyaspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

 

STAT: Timsah Arena

SAAT: 16.00

HAKEMLER: Ümit Öztürk, Serkan Çimen, Erkan Akbulut

EKSİKLER: Emre, Serdar, Furkan, John, Bilal, Erdem, Stancu, Jovic

EKSİKLER: Ahmet Alkılıç, Deniz Vural, Fabrice N’Sakala

BİLET FİYATLARI: VIP 200, batı alt 100, doğu alt 50, doğu üst 40, Teksas 20 ve Tofaş tribünü 20 TL

16.00 beIN SPORTS 2

BURSASPOR

1 Harun Tekin

23 Aziz Eraltay

6 Şamil Çinaz

4 İsmail Konuk

30 Onur Atasayar

7 Merter Yüce

14 Ricardo Faty

70 Mert Örnek

10 Pablo Batalla

11 Joshua John

88 Deniz Yılmaz

 

AYTEMİZ ALANYASPOR

 

1 Haydar Yılmaz

89 Lamine Gassama

3 Berkan Emir

31 Georgıos Tzavellas

44 Josıah Omeruo

2 Isaac Sackey

78 Fernandes da Sılva

23 Joao Candeıas

7 Efecan Karaca

10 Emre Akbaba

99 Vagner Love

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X