Durmaz güven tazeledi

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nin (BOSB) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Hüseyin Durmaz yeniden BOSB Başkanlığına seçildi.

Durmaz güven tazeledi

Durmaz, genel kurulun açılışında yaptığı konuşmada, “İlk ve örnek olmak, hep başarılı olmak, takip edilmek elbette çok güzeldir ama bir o kadar da sorumluluk istemektedir. Bursa Organize Sanayi Bölgesi kurulduğu günden bu yana geride kalan 55 yılda hep örnek olmayı başarmıştır ve bugün de bunu sürdürmektedir. Göreve geldiğimiz 2 yıldan bu yana Yönetim Kurulumuzla birlikte birçok çalışmalara imza attık” dedi.

Bu yıl kuruluşunun 55’inci yılını kutlayan Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nin 2016 yılı çalışma programının da ele alındığı Genel Kurul Toplantısı’nda 2016 yılı tahmini bütçesi 86 milyon 437 bin 164 TL olarak kabul edildi. 

BOSB’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Hüseyin Durmaz, Baran Çelik, Abdullah Burkay, İhsan İpeker, Müfit Karademirler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X