Durmaz İngiltere Fahri Konsolosu oldu

İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosu Turner, ”Doğru adamı bulduk” dedi ve yetki belgesini Hüseyin Durmaz’a verdi.

Durmaz İngiltere Fahri Konsolosu oldu

Durmazlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, İngiltere Fahri Konsolosluğu görevine layık görüldü.

İngiltere Bursa Fahri Konsolosluğu resmi açılış töreni nedeniyle dün gece Hilton Bursa’da resepsiyon verildi. İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner’ın da hazır bulunduğu törende, Durmazlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz’a Bursa Fahri Konsolosluğu yetki belgesi takdim edildi. Turner, Türkiye ve Bursa’ya verdikleri önemi ifade ederek, “Türkiye bizim için çok önemli bir partner ve biz ilişkilerimizi Bursa ile geliştirmek istiyoruz. Bursa’yı çok seviyorum, dördüncü kez geliyorum. Hüseyin beyle fahri başkonsolos olarak çalışacağımız için çok şanslıyız. Doğru adamı bulmak çok zor ve önemlidir. Bana göre doğru adamı bulduk” dedi.      

CANI GÖNÜLDEN ÇALIŞACAĞIM

Hüseyin Durmaz da, iki ülke arasındaki potansiyele dikkat çekerek, ”Bursa ekonomisine yardım etmek, ikili ilişkilerin daha ileriye götürülmesi için canı gönülden çalışacağım. Bu akşamki tören, Bursa’nın bir İstanbul, bir Ankara, bir İzmir gibi önemli olduğunun ifadesidir. Bursa’da yaşayanlar olarak şehrimizin kalkınmasında hep beraber birlik içerisinde çalışacağımızı umut ediyorum” diye konuştu.

 

BURSALILAR YALNIZ BIRAKMADI

 

Hilton Otel’de gerçekleştilen yemeğe, İngiltere’nin İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, CHP Bursa milletvekilleri Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, MHP Bursa Milletvekili Tevfik Topçu, Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X