Durmazlar’da moral buluşması

Perşembe günü Türkiye Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Afyon Belediyespor’la evinde karşılaşacak Bursaspor, Durmazlar ailesinin kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Durmazlar’da moral buluşması

Bursaspor Basketbol takımının ana sponsoru Durmazlar Makine A.Ş. ailesi, Hilton Otel’de yeşil beyazlıların teknik heyet ve sporcularına aileleriyle birlikte kahvaltı organizasyonu düzenledi. Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonu 4. sırada bitiren ve play-off çeyrek finalinde Afyon Belediyespor’la eşleşen yeşil beyazlılar keyifli bir gün geçirdi. Serinin ilk maçını perşembe günü saat 19.00’da oynayacak olan Bursaspor’da kritik maç öncesinde yeşil beyazlılara evsahipliği yapan Durmazlar Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz, “Perşembe günü hayırlısıyla play-off ilk maçına çıkıyoruz. Tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. İnşallah en güzel şekilde Süper Lig’e çıkmayı umuyoruz” dedi.

TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin ise play-off maçlarında taraftarları salona bekledikleri belirtirken, “Play-off turu öncesinde Durmazlar ailesinin konuğu olarak bu güzel organizasyonda bir araya geldik. Durmazlar ailesine çok teşekkür ediyoruz. Perşembe ve cumartesi günü saha avantajımızı iyi kullanıp, Afyon’a gidersek dörtlü finallere kalacağımızı düşünüyorum. Taraftarlarımızın desteği inşallah bir üst lige çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı Atatürk Spor Salonu’na bekliyoruz” diye konuştu.  

ÇOK İSTEYEN KAZANIR

Durmazlar ailesinin kendilerine olan desteğinden mutluluk duyduklarını belirten Başantrenör Şemsettin Baş da şunları söyledi: “İki büyük markanın bir araya geldiği bir organizasyonun içindeyiz. Güç depoladık. İnşallah başarımızı play-off’ta taçlandırırız. Play-off’ta kim daha çok isterse ve mücadele ederse başarılı olacağını düşünüyorum. Afyon çok tehlikeli bir takım. Saha avantajı bizim elimizde ve bunu iyi kullanmak istiyorsak taraftarımızla konsantre olmalıyız. Mental anlamda kim daha çok güçlü kalırsa başarılı olacağına inanıyorum. Biz Afyon takımını Federasyon Kupası ve ligde daha önce yenmiştik ama küçük farklarla kazanmıştık. Zor bir seri bizi bekliyor. İnşallah istediğimiz şekilde noktalarız.”

Organizasyona Bursaspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, Durmazlar Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz ve Fatma Durmaz Yılbirlik, basketbol takımının teknik heyet ve sporcuları aileleriyle birlikte katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X