Dursun Özbek’ten Ziyech ve Tete yanıtı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı ekibin transfer gündeminde olan Hakim Ziyech hakkında “Erden Bey, olayı takip ediyor. Konu için görüşmeye gitti. Olay çok taze” diye konuştu. Özbek’e Tete’nin durumu da soruldu.

Dursun Özbek’ten Ziyech ve Tete yanıtı

Dursun Özbek, Galatasaray ile SIXT arasında yapılan futbol A takımı ana sponsorluk anlaşmasının imza töreninde transfere ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Bazı bölgelere nokta atışı transferler yapacağız”

Transfer çalışmalarına değinen Özbek, “Bazı bölgelere nokta atışı transferler yapacağız. Buradan isim vermem doğru olmaz ama taraftarlarımız hiç endişe etmesinler. Geçen sene olduğu gibi bu sene de en iyi takımı kurmanın peşindeyiz” dedi.

“Tete transferinde risk görmedik”

Özbek, “Tete transferini uluslararası hukukçulardan yorum alarak gerçekleştirdik. Herhangi bir risk görmedik. Tete, bizim oyuncumuz ve kısa sürede takıma katılacak.” dedi.

Hakim Ziyech sorusu…

Özbek, Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Chelsea’nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile ilgili soru üzerine ise “Erden Bey (Erden Timur), olayı takip ediyor. Konu için görüşmeye gitti. Olay çok taze, henüz cevap veremiyorum. Yanlış bilgilendirme yapmayayım. Biz sizi aydınlatırız.” yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X