‘Duruşumuzdan taviz vermeyiz’

MHP İl Teşkilatı’nın Orman Aile Çay Bahçesi’nde düzenlediği bayramlaşmasına milletvekilleri, eski, yeni il ve ilçe yöneticileri, Ülkü Ocakları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda parti üyesi katıldı.

‘Duruşumuzdan taviz vermeyiz’

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Bayramlaşmada konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 7 Haziran seçimlerinde çok çalıştıklarını ve bunun sonucu olarak Bursa’da oylarını arttırarak bir ilke imza attıklarını söyledi. 

MHP’nin var oluş gayesinin millet ve ona ait olan değerler olduğunun altını çizen Büyükataman, “Milletimiz iradesini ortaya koymuştur. AKP’nin 13 yıllık tek başına iktidarı sona ermiştir. MHP olarak milletimizin iradesinde, MHP’nin kılavuzluğundan ayrılmadan gayret gösteriyoruz. 2015 seçimlerinden alnının akıyla çıkan partimizin yıpratma çalışmaları sürmektedir. Geçmişte fedakarlıklar yaptık, ancak kimse milli duruşumuzdan taviz vermemizi beklemesin. Kırmızı plakalar, makam ve mevki uğruna değerlerimizden asla vazgeçmeyiz” diye konuştu.

BİRLİK MESAJI

MHP İl Başkanı Yüksel Yılmaz da, MHP’nin 7 Haziran seçimlerinde, Bursa’da oylarını yüzde 4 oranında arttırdığını, 2 olan milletvekili sayısını da 3‘e çıkardığına dikkat çekerek, bundan sonraki süreçte farklı tempo ve çalışmalara imza atacaklarını söyledi. 

MHP’nin yerel yönetimlerin her icraatını didik didik inceleyeceklerini vurgulayan Yılmaz, “Başarıya giden yolda birlik beraberlik, disiplinin de önemli olduğunu biliyorum. Temsil ettiğimiz davanın ulviliğinin farkındayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X