Düşük göz kapaklılar için 10 makyaj hilesi!

Çoğu kadın, düşük göz kapağına sahip olduğu için istedikleri makyajı yapamadığını söyler. İşte düşük göz kapaklılar için 10 makyaj hilesi…

Düşük göz kapaklılar için 10 makyaj hilesi!

1- Göz kapağınıza az bir miktarda kapatıcı veya baz uygulamak, koyulukların görünümünü azaltır. Bu yöntem aynı zamanda makyajınızda astar görevi görecektir.

 

2- Rimel ve göz kalemi uygulamasında zorluk yaşamaları olası bir ihtimaldir. En ufak bir göz kırpmasında makyajınız dağılabilir. Bu nedenle suya dayanıklı ürünler kullanmalısınız.

 

3- Mutlaka siyah göz kaleminiz olmalı! Göz kaleminizi alt kirpik diplerinize ve göz içlerinize çekin.

 

4- Üst kirpik çizginizi belirginleştirmelisiniz. Büyük görünen gözleriniz ortaya çıkacak, düşük göz kapaklarınız gizlenmiş olacaktır.

 

5- Göz makyajınızda doğal kahve tonlarını kullanmalısınız. Keskin hatlar gözleri daha yukarıya taşır, yumuşak gölgelerle uygulama yapmalısınız.

 

6- Parlak bronz tonlarda bir göz farı kullanın. Düşünülenin aksine küçük göstermez. Yansıma yaratacağından daha güzel görünecektir.

 

7- Maskara uygularken dikkatli olmalısınız. İç kirpiklere değil dış kirpiklerinize maskara sürmelisiniz.

 

8- Kaşlar bir makyajın olmazsa olmazıdır. Yüzünüzün şeklini belirler. Kaşlarınızı doldurarak bakışlarınızı yukarıya doğru kaldırabilirsiniz.

 

9- Eyeliner uygulamasından kaçınıyor olabilirsiniz. Ancak anında kalkık görünen gözler için bu yöntemi deneyebilirsiniz. Eyeliner kuyruğunu her zaman çektiğinizden farklı olarak göz kapağının biraz üstünden başlayarak çekmelisiniz.

 

10- Canlı gözler elde etmek için gkadar göz kapağına ve kirpik diplerinize bej onlarda bir far kullanmalısınız.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X