‘Düşündüğümüzü yapamadık’

Şenol Güneş ise maçta düşündüklerini yapamadıklarını belirterek, “Sivasspor’u rahat bir galibiyet aldığı için tebrik ediyorum” dedi.

‘Düşündüğümüzü yapamadık’

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş ise futbolun her türlü sonuca açık olduğunu belirterek, “Mağlup da olabiliriz. Bugün de biz kaybettik. Düşündüğümüzün tam tersi oldu. Rakip bu şartları iyi kullanarak 3 puanı aldı. Tebrik ediyorum. Biz hem havaya hem sahaya uyum sağlayamadık. Rakibin geliştirdiği ilk atak gol oldu. Golden sonra bizim 2-3 pozisyonumuz var. Karşı karşıya olan pozisyonlarımız da var. Bunları değerlendiremedik. Devamında bire birde defansif hatalar yaptık. Bize yakışmayan bir ilk yarı geçirdik. Saha ve hava şartları ne olursa olsun bu tür hataları kabul etmek mümkün değil. Futbol adına iyi yaptığımız şeyleri bugün sahada kullanamadık. Üzgünüz. Hem 2 oyuncu hem de 3 puan kaybettik. Lehimize farklı bir sonuç beklerken aleyhimize oldu. Ama futbol böyle, bu kadar rahat bir galibiyet aldığı için Medicana Sivasspor’u tebrik ediyorum.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X