Duvarlar renklendi

Süleyman Cura İlköğretim Okulu’nun duvarları, okul öğrencileri ve Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri tarafından rengarenk bir hale getirildi.

Duvarlar renklendi

Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi, çok renkli bir çalışmaya imza attı. Beşevler Süleyman Cura İlköğretim Okulu yönetiminin okulun bahçe duvarının boyanması talebine üzerine bir çalışma başlatan Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi, ortaya çok güzel bir görüntü çıkardı.

Çocuk meclisi üyeleri, bu çalışmayı Süleyman Cura İlköğretim Okulu öğrencileri ve grafiti sanatçısı Oktay Şahin ile birlikte gerçekleştirdi. Okul duvarını bir boya ile boyamak yerine daha farklı ve katılımcı bir çalışma ortaya koymak isteyen çocuk meclisi üyeleri, Süleyman Cura Okulu öğrencileri ve grafiti sanatçısı ile birlikte okulda toplantı yaparak bahçe duvarına hangi temalarda grafiti yapmak istediklerini sordu. 

Çocukların kararı doğrultusunda duvara masal kahramanları, doğa, spor ve hayvan temaları grafiti sanatçısı Oktay Şahin tarafından işlenmeye başlandı. Günler süren çalışmanın son gününde yine Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri ve okul öğrencileri hep birlikte tamamladı. Ortaya çıkan görüntü hem okul öğrencilerini hem de bu ortak ve renkli çalışmayı gerçekleştiren çocuk meclisi üyelerini mutlu etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X