Duygu yüklü gece

‘Mustafa Kemal’i Gördüm Düşümde’ temalı konserini Alzheimer Hasta Konukevi yararına Bursa’da sahneleyen Erol Evgin, şarkılarıyla hüzünlendirdi, esprileriyle güldürdü.

Duygu yüklü gece

ÜNAL ÖZBAY

‘ADAM HALA YAKIŞIKLI’ DEYİN

Müziğin 70’lik delikanlısı Erol Evgin, Koza Lions Kulübü ve Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği konserde şarkılarını Alzheimer Hasta Konukevi yararına söyledi. Çanakkale Savaşı’ndan Kurtuluş Savaşı’na, Atatürk’ün anılarından günümüze uzanan dönemi duygu yüklü anlar eşliğinde sunan Evgin, esprileriyle de renk kattı. Sanatçı, ‘Gittiğiniz yerlerde bu konseri anlatırken, adam hala yakışıklıydı deyin’ diyerek güldürdü. 

COŞKU DOLU ANLAR YAŞATTI

Konserin ikinci bölümünde eski ve yeni şarkılarını seslendiren Erol Evgin, izleyenleri nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Gecenin bir bölümünde elinde Türk Bayrağı’yla soluğu seyircilerin arasında alan usta ses, coşku dolu anlar yaşattı. İlgi gören gecenin sonunda Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Dr. Ender Tukay ve Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan Erol Evgin’e çiçek ve plaketle teşekkür etti.

ÜÇ KUŞAKTIR SÖYLÜYORUM

Şarkılarını üç kuşaktır söylediğini belirten Evgin, ‘Parçalarımla büyüyenler büyükanne oldu. Bazen imza isteyen genç kızları görünce seviniyorum ama imzayı annesi için aldığını söyleyince bozuluyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X