Düzce AFAD En Yeni Teknoloji İle Dolu

Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne verilen araç en yeni kurtarma ve arama teknolojileri ile donatıldı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yöneti…

Düzce AFAD En Yeni Teknoloji İle Dolu

Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne verilen araç en yeni kurtarma ve arama teknolojileri ile donatıldı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüklerinin müdahale kapasitelerinin artırılması, deprem, sel, heyelan, çığ, suda boğulma gibi tüm afet ve acil durumlarda daha hızlı ve etkin arama kurtarma operasyonlarının yürütülebilmesi amacıyla Devlet Malzeme Ofisi vasıtasıyla alınan Mercedes Sprinter marka 4×4 tam donanımlı “Şasi Üzerine Monteli Orta Tonajlı Arama ve Kurtarma Aracı” Düzce AFAD İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. Yeni nesil son teknoloji ürünü araç görüntülü canlı arama cihazı, hidrolik kesme ayırma seti, kombi kesme ayırma seti, akülü vantilatör, spiral kesme makinesi, tilki kuyruğu testere, 27 kg beton kırıcı, 11 kg beton kırıcı, hava yastığı, 10 KVA mobil jeneratör, 2 KVA çanta tipi jeneratör vb. malzemelerle donatılmıştır. Bu malzemelerin yanı sıra aracımız; 360 derece dönebilen aydınlatma kulesi ve görüntü kayıt sistemi, navigasyon, telsiz ve ön kurtarma vinci gibi donanımlara da sahip. Teslim alınan orta tonajlı arama kurtarma aracı ile birlikte arama kurtarma araç sayısı üçe çıktı ve Düzce’nin müdahale kapasitemiz daha da güçlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X