Düzce’de Her Ay Panel Yapılacak

Düzce Belediyesi tarafından, sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde her ay panel, konferans ve seminer yapılması planlanıyor. Düzce Belediye…

Düzce’de Her Ay Panel Yapılacak

Düzce Belediyesi tarafından, sosyal ve kültürel etkinlikler çerçevesinde her ay panel, konferans ve seminer yapılması planlanıyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediyenin kültürel etkinliklerinin yoğunlaştırıldığına değindi ve “Düzce’de fiziki gelişmeler kadar sosyal etkinliklerin gerçekleştirilmesi önemlidir. Bunu çok önemsiyoruz. Sosyal ve kültürel aktivitelerimiz halkımızın eğitim ve sosyal gereksinimlerinin karşılanmasına hizmet ettiği gibi Düzce’nin ulusal ve uluslar arası tanıtımına da önemli katkı vermektedir. Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğümüz kanalıyla gerçekleştirdiğimiz uluslar arası nitelikteki sempozyumlar buna hizmet etmektedir. Ayrıca Üniversitemiz ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de içinde bulunduğu DAMER adını verdiğimiz Düzce Araştırma Merkezimiz buna hizmet etmektedir. Bunu daha da genişletmek için, çeşitli vesilelerle Düzce’de panel, konferans ve seminerler planlanmaktadır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X