Dzsudzsak Bursa’da

Bursaspor, prensip anlaşmasına vardığı Macar sol kanat oyuncusu Balazs Dzsudszak’yi özel bir helikopterle Bursa’ya getirdi.

Dzsudzsak Bursa’da

Macaristan’dan uçakla İstanbul’a gelen Balazs Dzsudszak’yi Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman karşılaşadı. Macar futbolcu Dzsudszak ve menaceri özel bir helikopterle Özlüce’ye getirildi. 

Macar futbolcu, İstanbul’dan Bursa’ya gelişinde helikopter ile birlikte şehir turu atarken, yapımı devam eden Timsah Arena’yı da görme fırsatı buldu.

Başkan Recep Bölükbaşı ve transfer Komitesi üyelerinin 31 Aralık 2015’de Dinamo Moskova ile sözleşmesi sona erecek olan Macar Balazs Dzsudszak ile görüşmelere başladığı açıklandı.

Macar Milli Takımı’nın formasını 69 kez giyen ve 39 gol atan tecrübeli sol açık, 2012 yılında Dinamo Moskova’ya 19 milyon Euro’ya transfer olmuştu. Rus ekibinde 112 maçta, 13 gol ve 30 asist üretti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X