Dzsudzsak için Herta Berlin’den 3 milyon Euro

30 yaşındaki Macar yıldız Dzsudzsak için Alman ekibinin menajerler aracılığıyla Bursaspor yönetimine 3 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Dzsudzsak için Herta Berlin’den 3 milyon Euro

Bursaspor’da bu sezon bekleneni veremeyen Macar yıldız Balasz Dzsudzsak’a Almanya’nın Herta Berlin takımı talip oldu. Yeşil beyazlıların satış listesine koyduğu tecrübeli oyuncu için Herta Berlin’in 3 milyon Euro bonservis ücretini gözden çıkardığı gelen haberler arasında. Menajerler aracılığıyla yeşil beyazlı kulübün kapısını çalan Herta Berlin’in bu teklifi biraz daha arttırması halinde Balasz Dzsudzsak’ı kadrosuna katmasına izin verilecek.

SAMPDORIA İLGİLENİYOR

Öte yandan İtalyan ekibi Sampdoria’nın da Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak’ı kadrosuna katmayı planladığı iddia edildi. Özellikle Herta Berlin’in transferi için teklif sunduğu Macar oyuncunun Sampdoria’nın da devreye girmesinden sonra Bursaspor yönetiminin görüşmeleri Avrupa Şampiyonası’nın ardından yapması bekleniyor. Dzsuzsak, Dinamo Moskova ve PSV’de oynadığı futbolla büyük çıkış yaşamasına rağmen Bursaspor’da bekleneni verememişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X